Бащата на Машадо: Загинаха заради алчност!


Бащата на Машадо: Загинаха заради алчност!
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

5172 0

"Печалбата води до алчност", казва бащата на Фелипе Машадо Осмар. "Заради липса на гориво за 30 километра загубихме всичко. Но какво да направим, след като собственикът на самолета също е загинал?", допълва той.

Причината за катастрофата е липса на гориво. Това е потвърдено, защото липсва взрив при падането на самолета. Или с други думи не е имало и капка керосин. Според вуйчото на Артур Мая - Уилиямс Бразилиано всичко е щяло да бъде наред, ако са били на редовен полет.

"Вижте колко сложно е всичко. Дори да бяха пристигнали щяха да са прекалено изморени, за да играят. По-голям клуб нямаше да го направи", категоричен е той. Говорителят на Чапекоензе Андрей Копети обяви, че над 30 отбора са ползвали авиокомпанията LaMia.

"Те например ни закараха до Баранкила в Комумбия, за да играем с "Жуниор". Те са много добри. И популярни", допълни той. Президентът на Бразилия Мишел Тремер ще присъства само на посрещането на ковчезите на играчите. На поклонението ще бъдат президентът на Колумбия Хуан Мануел Сантос и временният на клуба Иван Тоцо.

Чапекоензе ще вземе служебна победа в последния кръг на първенството. Атлетико Минейро твърдо отказа мача. Президентът на федерацията Марко Поло дел Неро искаше този двубой да се играе./24 часа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички