Байерн се върна към 43-годишен антирекорд с пердаха от Мьонхенгладбах


Байерн се върна към 43-годишен антирекорд с пердаха от Мьонхенгладбах
Снимка: Getty Images

1190 0

В Мюнхен все още властва минорно настроение след тежката загуба на Байерн в Купата на Германия. Както е известно, машината за победи загуби с 0:5 от Борусия Мьонхенгладбах и отпадна от турнира. С това шампионите на Германия записаха цял куп антирекорди и медиите в страната продължават да се чудят защо се стигна до този резултат.

Те съобщават, че германският гранд не е падал с толкова голяма разлика от 43 години насам. През декември 1978 г. "баварците" претърпяха поражение с 1:7 от Фортуна. За последно Байерн загуби с 5 инкасирани гола през 2008 годна срещу Вердер (Бремен), но тогава срещата завърши с резултат 2:5.

Като цяло грандът за първи път губи така разгромно в турнира за Купата. Освен това Борусия (М) стана първият тим, който вкарва не само 5 гола на тима на Юлиан Нагелсман, но и 4, дори 3. Отборът беше отбелязвал поне едно попадение в 85 поредни мача, но внезапно прекъсна серията и дори допусна 5 в своята мрежа. А ето кой от играчите на Байерн се извини на феновете за този резултат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички