Байер и Копенхаген спретнаха петголов трилър


Байер и Копенхаген спретнаха петголов трилър

1165 0

Германският Байер (Леверкузен) е с една крачка по-близо до групите на Шампионската лига. "Аспирините" победиха като гости датския Копенхаген с 3:2. Резултатът беше открит от Щефан Кислинг, който в 5-ата минута засече с левия крак ниско центриране на Хакан Чалханоолу. Малко след това обаче Матиас Йоргенсен изравни с глава след корнер. В 13-ата минута домакините стигнаха до пълен обрат, след като Даниел Амартей даде преднина на датчаните след разбъркване в наказателното поле и удар с глава. В средата на първата част обаче Карим Белараби изравни отново, след като се озова на стрелкова позиция в наказателното поле. Малко преди почивката Сон Хюн-Мин направи 3:2 за Леверкузен, след като се озова сам срещу вратаря и вкара.

При равен резултат дойде последния съдийски сигнал в мача на Наполи с Атлетик (Билбао). Съперниците обаче си вкараха по гол за 1:1. Гостите първи откриха резултата чрез Икер Муниаин в 41-ата минута, но Гонсало Игуаин изравни в 68-ата.

А австрийският Ред Бул (Залцбург) победи у дома с 2:1 Малмьо. С попадения на Шимер в 16-ата и Жонатан Сориано в 54-ата минута домакините поведоха в резултата. Испанският нападател удари и три греди в мача. В самия край на срещата обаче Залцбург допусна попадение. Форсберг реализира в 90-ата минута.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички