Английски легенди нахъсват "трите лъва" преди полуфинала от Евро 2020 с Дания


Английски легенди нахъсват "трите лъва" преди полуфинала от Евро 2020 с Дания
Снимка: Getty Images/Guliver

1267 0

Легенди на английския футбол нахъсаха националния отбор преди полуфинала на Евро 2020 срещу Дания. Това е шанс за Англия да се класира на финал за първи път от 55 години насам.

"Беше много отдавна, когато играх на полуфинал. Имахме малко време след 1/4-финала и мислехме как да излезем с уморените си тела на терена. Не разбирате как цялата страна полудява. Тези играчи имат опита, който ще им помогне. Те са добри млади играчи, така че имат повече шанс от нас през 1990 г", каза Гари Линекер.

"Моето послание към футболистите на Англия е много просто - всеки е зад вас, така че се наслаждавайте на всяка минута. Не може да избягате от атмосферата, но след това няма и да искате - чувството е невероятно", добавя Алън Ширър.

"Всички полуфинали са различен опит. Мисля че има повече напрежение, отколкото върху нас през 2019 г. Трябва да имате увереност, а не арогантност и мисля че Англия го има", казва Керън Керни от женския национален отбор.

"Съветът ми към Хари Кейн е да ръководи чрез пример. Продължи да вярваш в себе си, дай ни сила и характер. Излезе и бъди Хари Кейн. Бъди какъвто си - това е достатъчно. Ти ще имаш шансове и ще вкараш, защото си толкова добър", добави бившият защитник Тери Бътчър.

Междувременно вратарят на Англия си осигури рекорд на Евро 2020.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички