Английски фен за Европейското първенство по футбол: Когато синът ми отива до тоалетна, вкарваме


Английски фен за Европейското първенство по футбол: Когато синът ми отива до тоалетна, вкарваме
Снимка: Getty Images

1351 0

Англия безспорно е един от фаворитите на Европейското първенство по футбол. "Трите лъва" защитиха тази си позиция, след като се класираха за полуфиналите и все още не са допуснали попадение в своята врата след мачовете срещу Хърватия, Шотландия, Чехия, Германия и Украйна.

Един изключително суеверен привърженик на отбора обаче е забелязал много интересна закономерност. Той вярва, че всеки път, когато неговият син отиде до тоалетна по малка нужда, футболистите на Гарет Саутгейт вкарват.

"Аз и моят седемгодишен син Хенри сядаме на дивана вкъщи, без да разменяме местата си. Носим току-що изпрани тениски на Англия за всеки мач. В двата мача, в които му се наложи да отиде до тоалетна по малка нужда, вкарахме в тези случаи. Сега го зареждаме с вода и сок преди мачовете. Той го прави за своята страна!" - споделя фенът пред BBC.

Суеверията на англичаните не приключват само с този случай. "Подстригах си косата 5 минути преди мача с Германия. Англия спечели. Обръснах си главата 5 минути преди мача с Украйна. Англия спечели. Веждите ми не харесват накъде ме води това суеверие" - споделя Бари.

Никой от техните случаи обаче не надминава (и по печалба) този на фена, който получи "подсказка" от неродения си син чрез ултразвук и позна точен резултат на Евро 2020 (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички