Англия показа, че все още властва на Албиона


Англия показа, че все още властва на Албиона
Снимка: Guliver/GettyImages

1580 0

Английският национален отбор по футбол се разправи изключително лесно с Шотландия, след като на стадион "Уембли" "лъвовете" стигнаха до категорична победа с 3:0 и показа, че поне на Острова Рууни и компания нямат конкуренция.

Възпитаниците на Гарет Саутгейт показа убийствена ефективност, след като вкараха 3 гола с първите си 3 точни удара в мача, въпреки че по-добрите положения бяха пред вратата на Джо Харт.

В 24' избита от наказателното поле топка попадна в Уокър, който нахлу в наказателното поле и центрира към Дани Стъридж, а той лесно преодоля с премерен удар вратаря Гордън - 1:0.

В началото на второто полувреме Стърлинг и Роуз комбинираха отлично отляво. Левият бранител центрира в пеналтерията, където Рууни остана под топката, но Лалана засече и реализира втория гол - 2:0.

Двубоят приключи само няколко минути по-късно, след като Рууни центрира отлично в наказателното поле и Кейхил реализира - 3:0.

Така в класирането Англия продължава да води с актив от 10 точки и без нито един допуснат гол. На второ място е Словения с 8 пункта, а трети - Словакия с 6.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички