Александър Чеферин нарекъл Флорентино Перес "идиот и расист" в скандален чат


Александър Чеферин нарекъл Флорентино Перес "идиот и расист" в скандален чат
Снимка: Guliver/GettyImages

856 0

Президентът на УЕФА Александър Чеферин е обидил президента на Реал Мадрид - Флорентино Перес, в личен чат с Луис Рубиалес - бившият ръководител на Кралската испанска футболна федерация. Това пише "The Objective".

Чатът е с 5-годишна "давност"

Чатът се е състоял през 2019 година, след като Чеферин публично критикува магната за участието му в проекта за Европейската Суперлига. Изданието публикува фрагмент от чата на Рубиалес със словенеца, в който първият изразява подкрепата си към УЕФА в конфронтацията със Суперлигата. Испанецът обаче споделя, че не може да върви срещу Перес.

Изплува скандален чат между Луис Руабиалес и Чеферин

Какво казва Рубиалес и какво - Чеферин?

"Ако Тебас и Перес тръгнат срещу мен, моето положение ще стане непоносимо. Нека помислим кое ще бъде най-добре за всички. Той е много горд човек. Мисля, че можем да се опитаме да поговорим и да изясним нещата, но аз на 100% подкрепям теб. Не се притеснявай", пише Рубиалес.

"И аз съм горд, не забравяй това. Не искам да говоря с него. Ще го направя само заради теб. Той е идиот и расист! Няма нужда да смекчаваш ситуацията за мен, нямам нужда от това. Просто искам да останеш силен", отговаря Чеферин. А ето как Чеферин вбеси украинския народ в края на 2023 година. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички