Жозе Моуриньо изненада с изказване за бъдещето си като треньор

Вече повече от половин година Жозе Моуриньо е без работа. Португалецът бе уволнен от Манчестър Юнайтед в началото на декември и от тогава не е започвал работа в нов клуб.

Напълно логично през тези месеци името на Специалния бе свързвано с редица европейски колоси. За момента обаче няма нищо официално, а самият треньор изненада с изказване за това, че иска да води национален отбор.

Жозе Моуриньо може да поеме Челси за трети път

Португалският треньор Жозе Моуриньо има шанс да поеме английския Челси за трети път в кариерата си, твърди "The Sun". Специалистът е без работа о...

"Искам да участвам в нови надпревари. Мисля си за Световно или Европейско първенство. От много време ми се иска да опитам подобно приключение. В момента се виждам повече като треньор на национален отбор, от колкото на клубен. Дали Португалия е точната държава, която да водя? Не е задължително, може да бъде и друга", сподели Моу пред "Eleven Sports".

По-рано това лято Специалния изненада с изказване, че е готов да поеме точно определен отбор от Висшата лига. Кой е той може да откриете в този материал на SportLive.bg.

Още по темата

Please select answer!