Жозе Моуриньо изненада с изказване за бъдещето си като треньор


Жозе Моуриньо изненада с изказване за бъдещето си като треньор
Снимка: Gulliver/GettyImages

3934 0

Вече повече от половин година Жозе Моуриньо е без работа. Португалецът бе уволнен от Манчестър Юнайтед в началото на декември и от тогава не е започвал работа в нов клуб.

Напълно логично през тези месеци името на Специалния бе свързвано с редица европейски колоси. За момента обаче няма нищо официално, а самият треньор изненада с изказване за това, че иска да води национален отбор.

"Искам да участвам в нови надпревари. Мисля си за Световно или Европейско първенство. От много време ми се иска да опитам подобно приключение. В момента се виждам повече като треньор на национален отбор, от колкото на клубен. Дали Португалия е точната държава, която да водя? Не е задължително, може да бъде и друга", сподели Моу пред "Eleven Sports".

По-рано това лято Специалния изненада с изказване, че е готов да поеме точно определен отбор от Висшата лига. Кой е той може да откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички