Нов престижен наряд за Георги Кабаков


Нов престижен наряд за Георги Кабаков
Снимка: Getty Images/Gulliver

4535 0

След отличните оценки от мача от 2-ия кръг на група А в Шампионска лига между Реал Мадрид и Брюж, най-добрите наши футболни рефери – Георги Кабаков, Мартин Маргаритов и Диян Вълков получиха поредния си авторитетен наряд в Европа. Триото български рефери ще ръководят европейската квалификация между Естония и Германия, а за четвърти съдия е определен Станислав Тодоров.

Двубоят Естония - Германия е от група С на квалификациите за Европейското първенство през 2020 година ще се играе на 13 октомври, неделя, от 21:45 часа българско време на стадион „Льокок Арена“ в Талин. Съдийски комисар на срещата в Естония е Кристер Фалстрьом, а дежурен делегат на УЕФА - турчинът Метин Казанчиоглу.

Мачът в Естония ще бъде генерален тест за Георги Кабаков, Мартин Маргаритов и Диян Вълков преди Световното първенство за юноши до 17 години в Бразилия, за където те заминават другата седмица. Както е известно, триото наши съдии са включени в нарядите на ФИФА за юношеския шампионат на Планета, както за груповата фаза, така за елиминациите. Световното първенство за юноши до 17 години в Бразилия ще се проведе от 26 октомври до 17 ноември. Георги Кабаков, Мартин Маргаритов и Диян Вълков летят за Талин утре.

А защо бе необходимо ВАР да се намесва в двубоя между Реал Мадрид и Брюж - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички