Нигерийски национал припадна по време на тренировка на Купата на Африка


Нигерийски национал припадна по време на тренировка на Купата на Африка

2275 0

Нападателят на Нигерия Самуел Калу е в „стабилно състояние“, след като припадна по време на тренировка поради обезводняване. Това обявиха от Египетската футболна асоциация.

"Здравословното състояние на нигерийския играч Самуел Калу е стабилно, след като той премина през необходимите медицински тестове след припадъка по време на тренировка с отбора“, се казва в официално изявление на асоциацията. Играчът на Бордо страдал от "обезводняване след огромна загуба на течности“ в петък, добавиха от асоциацията, преди да отбележат, че Калу е в "стабилно състояние" и ще може да играе срещу Бурунди в Александрия в събота.

Това е първият път в историята на Купата на Африка, в който надпреварата се провежда между юни и юли, като се очаква температурите в Египет да достигнат между 35-38 градуса по Целзий в следващия месец. Всички мачове ще включват триминутни почивки, взети в 30-а и 70-а минути, поради горещините, като ще бъдат осигурени вода и студени кърпи за играчите и съдиите, съобщава БГНЕС. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички