Мбапе: Искам да спечеля всички трофеи, но ме чака много работа


Мбапе: Искам да спечеля всички трофеи, но ме чака много работа
Снимка: Guliver/GettyImages

1435 0

Нападателят на Пари Сен Жермен и Франция Килиан Мбапе заяви, че желае да спечели всички възможни трофеи, но е наясно, че за "Златната топка" му предстои още много работа. 19-годишният французин снощи получи приза на "Франс Футбол" "Раймо Копа" за най-добър млад играч.

"Тази награда ме прави още по-жаден за успехи. Следващата ми цел е да вдигна над главата си всички възможни трофеи", каза Мбапе. Тази година той стана световен шампион с френския национален отбор. Мбапе премина в ПСЖ през лятото на 2017 г. от Монако за 135 млн. евро. Този сезон изигра 10 мача от френския шампионат, в който вкара 12 гола и асистира за четири.

И ЮВЕНТУС ВЛЕЗЕ В БИТКАТА ЗА НАЙ-СКЪПИЯ ФУТБОЛИСТ В СВЕТА

"Всичко, което съм направил във футбола до момента, е преодоляване на определени етапи, продължи Мбапе. - Това е още един етап, но трябва да продължа своята работа, тъй като, поглеждайки днес към носителя на "Златната топка", видяхме какво е необходимо, за да се получи тази награда. Предстои ми още много работа. Какво не ми достига? Мисля, че постоянство. Не мога да спечеля всичко за две години, иначе футболът щеше да бъде твърде прост. Модрич дава пример на всички футболисти, показвайки, че когато се съсредоточиш в колективните интереси, можеш да бъдеш награден и индивидуално. Това е пример за мнозина, в това число и за мен", заключи младият нападател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички