Майката на Емилиано Сала нападна ръководството на Кардиф


Майката на Емилиано Сала нападна ръководството на Кардиф
Снимка: Instagram

2820 0

В края на месец януари ужасната новина за изчезването на Емилиано Сала и пилота Дейвид Иботсън разтресе футболния свят. Нападателят бе подписал своя договор с английския Кардиф, който го купува от Нант за 15 милиона паунда. Самолетът на двамата се разби във водата по пътя от Франция към Уелс, а по-късно бе открито тялото на аржентинския голмайстор, но все още не се знае каква е причината за трагедията.

Майката на футболиста Мерседес Тафарел смята, че тимът от Висшата лига не постъпва правилно като не изплаща сумата на френския тим. Между двете страни има официално споразумение, но за момента от Кардиф отказват да платят сумата, докато не завърши разследването.

"Емилиано подписа пред очите на пресата, пред очите на всички, за това Кардиф трябва да плати. Смятам, че това действие е неуважително за мен и семейството ми. Кардиф могат да правят сами свое разследване, за да разберат истината и това ми харесва, но те не спазват дадената си дума. 

РАЗКРИХА НОВИ ПОДРОБНОСТИ ОКОЛО НЕГОДНИЯ ЗА ПЪТУВАНЕ САМОЛЕТ НА ЕМИЛИАНО САЛА

Гневна съм и това е факт. Те не се погрижиха за сина ми. Играч, който им струваше толкова много пари, те не се отнесоха с него така, както заслужаваше", споделя почернената майка на Сала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички