Играч на Наполи: Роналдо е най-добрият в света, "гладът" го превръща в това


Играч на Наполи: Роналдо е най-добрият в света, "гладът" го превръща в това
Снимка: Guliver/GettyImages

1828 0

Португалският национал и играч на Наполи - Марио Руи, засипа с похвали сънародника си и футболист на един от големите съперници на неаполитанци (Ювентус) - Кристиано Роналдо. Двамата бяха титуляри при снощната победа за "мореплавателите" над Литва, при която петкратният носител на "Златната топка" реализира 9-тия си хеттрик с националната фланелка.

"Той е най-добрият в света. Никога не се изморява да печели, винаги иска повече - това е гладът, който го превръща в това, което е. Щастливи сме да го имаме в отбора си и се надявам, че ще продължи да ни радва, както го е правил досега. Математически, все още не сме се класирали. Имаме труден мач срещу Люксембург. Целта ни е да се класираме за Евро 2020 и ще опитаме да отнесем 3-те точки от двубоя в Португалия" - заяви Руи.

С 3-те си гола, Кристиано Роналдо има 98 гола за националния си отбор. Само един футболист е достигал и минавал кота 100. Именно към неговия рекорд се е насочил португалецът. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички