Ибрахимович опита да обясни голямата разлика между Моуриньо и Гуардиола


Ибрахимович опита да обясни голямата разлика между Моуриньо и Гуардиола
Снимка: Getty Images/Guliver

2538 0

Нападателят Златан Ибрахимович направи сравнение между Жозе Моуриньо и Хосеп Гуардиола, като заяви, че за него португалецът винаги ще е "Специалния", защото му е помогнал много. И даде много противоположна оценка за двамата.

"Моуриньо винаги ще бъде Специалния. Има огромно влияние върху моята кариера. Ще се радвам да го видя отново на скамейката, където и да отиде ще успее", сподели той пред Gazzetta dello Sport и се върна на съвместния си престой с Гуардиола на "Камп Ноу".

"Никога не е имало конфликт той самият също го сподели. Когато играха срещу моя отбор, аз оридох в съблекалнята след мача и той беше в стая, вкоято ме чакаше да си тръгна. На вратата един от неговите помощници му каза: „Ибра си отиде, можете да излезете сега.“ Никога не разбрах защо. По телевизията той винаги се прави на твърдия човек, но когато има истинска среща лице в лице, той се крие. Като треньор той е феномен, но като човек ...", допълни шведът.

Междувременно се появиха информации, че изненадващ отбор може да привлече Ибрахимович (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички