Гризман за "Златната топка": Явно Шампионска лига е по-важна от Световното първенство

Нападателят на Атлетико (Мадрид) и Франция Антоан Гризман е имал големи надежди да спечели "Златната топка" за 2018 година. Френската звезда поне се е надявал отличието да отиде в ръцете на негов сънародник, най-малкото заради спечелването на Световното първенство през лятото в Русия.

"Аз съм в моята страна и съм щастлив да бъда тук. Това е една хубава вечер и искам да ѝ се насладя. Ще видим как ще се разпределят гласовете. Жалко, че не всички поканени са тук, но за мен това е важно събитие. Ще бъде срамота, ако наградата не се връчи на французин. Вероятно Шампионска лига е по-важна от Световното първенство. Ще видим", е казал Гризман преди награждаването.

Световен шампион с Франция: "Златната топка" е гавра, по-добре да я няма!

Световният шампион с Франция през 1998 година Франк Лебьоф изригна след връчването на "Златната топка". Както е известно, отличието спечели халфа...

СЕСТРАТА НА РОНАЛДО: БРАТ МИ Е НАЙ-ДОБРИЯТ, НО ЗА ТЕЗИ, КОИТО РАЗБИРАТ ОТ ФУТБОЛ

Както е известно, впоследствие "Златната топка" вдигна Лука Модрич, който спечели Шампионска лига с Реал Мадрид, а с Хърватия остана на второ място на Световното първенство. На второ място бе класиран Кристиано Роналдо, а Гризман завърши едва трети.

Нападателят бе разочарован от развитието на вота. Вижте как коментира класацията в този материал.

Още по темата

Please select answer!