Фалкао "уредил" Перу и Колумбия да изхвърлят Чили? (ВИДЕО)


Фалкао "уредил" Перу и Колумбия да изхвърлят Чили? (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

2266 0

Звездата на Монако Радамел Фалкао беше обвинен, че се е опитал да повлияе на резултата между Колумбия и Перу по време на последния кръг от квалификациите за Световното първенство по футбол в Русия. Двата тима завършиха при равен резултат 1:1, при който Колумбия се класира напред, а Перу отива на бараж срещу Нова Зеландия. 

Нападателят беше уловен от камерите, че говори някакви неща на футболистите на Перу и веднага беше обвинен, че им обяснява как резултатът 1:1 устройва и двата отбора с оглед развитието на другите мачове от групата. Това става точно след изравнителния гол на Герейро.

Фалкао е заснет да говори с няколко играчи от състава на Перу, прикривайки устата си, което според мнозина е ясен знам, че Ел Тигре е опитал да повлияе на начина, по който Перу ще играе в оставащите минути. 

Иначе Колумбия се класира за Мондиал 2018, докато Перу ще трябва да играе бараж. След равенството между двата отбора големият губещ е Чили, който остана на 6-о място и няма да играе на форума в Русия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички