Дойде редът и на Балотели: Кристиано Роналдо или Лионел Меси?


Дойде редът и на Балотели: Кристиано Роналдо или Лионел Меси?
Снимка: Getty Images/Guliver

3319 0

В последните 10 години една от най-коментираните теми е кой е най-добрият футболист - Кристиано Роналдо или Лионел Меси? Тази тема обаче със сигурност ще бъде в устите на хората и още 10 пъти по 10 години, тъй като двамата наистина демонстрират невероятни неща на терена.

Звездата на Олимпик Марсилия Марио Балотели е поредната футболна звезда, която изрази мнението си по големия въпрос. 

"За доброто на футбола, моля ви, не сравнявайте Меси с Роналдо. Ако погледнем статистиката, те са почти еднакви. Но като човек, който е игрла и срещу двамата, мога да кажа, че според мен Меси просто не е от тази планета. От към качества Меси е по-добър от всеки един играч. Сигурен съм, че ако попиташ един защитник дали би избрал да играе срещу Роналдо или срещу Меси, няма да има съмнения.

ВАН ДАЙК: РАДВАМ СЕ, ЧЕ НЕ ИГРАЯ В ИСПАНИЯ И НЕ СРЕЩАМ ЛЕО МЕСИ ВСЕКИ СЕЗОН

Меси и Роналдо са двама феномени, но не са еднакви. Ако го нямаше Меси, Роналдо щеше да е най-добрият в света. Уважавам много Роналдо за начина, по който тренира и се наслаждавам, когато го гледам. Хората обикновено казват, че не знам какво говоря. Да, Роналдо се справи отлично срещу Атлетико - излезе на терена, докосна три пъти топката и вкара три гола, това е силата му. Меси обаче бе човекът, който реши мача с Ливърпул. Това е все едно да сравняваш Диего Марадона и Пеле. Да, Пеле има много голове, но когато Марадона докоснеше топката, футболът се превръщаше в нещо друго", коментира Балотели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички