Бекъм ще изгради "дрийм тийм" за първия сезон на Интер Маями


Бекъм ще изгради "дрийм тийм" за първия сезон на Интер Маями
Снимка: Getty Images/Guliver

4332 0

По-рано тази година легендата на английския футбол Дейвид Бекъм шокира всички, като разкри, че ще има негов отбор в американската Мейджър Лийг Сокър. Бившият халф обаче няма да купи нито един от тимовете в Северна Америка, а създаде нов такъв.

През тази седмица Бекс показа и логото на тима, като разкри и неговото име - Интер Маями. Клубът ще дебютира в МЛС през 2020 година, а в Англия днес информират, че британецът вече готви и трансфери, с които отборът му ще започне ударно кампанията.

Според "Daily Express" в дебютния сезон на Интер Маями, клубът ще бъде изпълнене с играчи, които ще са в края на своята кариера, но ще са видяли и спечелили абсолютно всичко на международната сцена. Изданието твърди, че представители на Интер Маями, начело със собственика Дейвид Бекъм вече са започнали преговори с част от желаните играчи. Сред тях се отличават имената на Жерар Пике, Златан Ибрахимович, Кристиано Роналдо и Уейн Рууни.

В момента Рууни и Ибрахимович вече са в САЩ, а през лятото Кристиано подписа договор с Ювентус до 2021 година, като може сделката да бъде осъществена и по-рано.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички