8888 бонус прогнози – Кои ще бъдат големите трансфери през лятото


8888 бонус прогнози – Кои ще бъдат големите трансфери през лятото
Снимка: 8888.bg

1200 0

Ковид пандемията разби финансите на всички клубове в Европа. Проблемите обаче вече са забравени, а най-големите са готови да харчат, за да си „купят“ следващите титли. Какви ще са най-големите сделки през следващите 2 месеца, четете в следващата 8888 бонус код.

Роберт Левандовски – звездата на Байерн Мюнхен е желан от Барселона и Челси. Полякът спечели 10 титли на Германия (включително последните 8) и вкара 344 пъти в 377 за баварците, което му спечели славата на един от най-добрите в света.

Серж Гнабри – крилото попада в плановете на Реал Мадрид и Арсенал. Немският национал се нуждае от ново предизвикателство, а мястото му в Байерн вече е заето от ново привлечения Садио Мане.

Осман Дембеле – 5 години след своя трансфер в Барса, Дембеле показа истинската си класа в последните 4-5 месеца. 13-те му асистенции привлякоха вниманието на европейските грандове, а най-вероятната нова дестинация за французинът изглежда ПСЖ.

Пол Погба Реал Мадрид, ПСЖ И Ювентус имат интерес към халфа, но дори 8888 България не може да предвиди какво ще е решението на екстравагантния световен шампион.

Френки де Йонг – двата манчестърски гранда се оглеждат за халфа на Барселона, но Байерн Мюнхен и ПСЖ също са възможни дестинации. „Ноу камп“ бе мечтана дестинация за Френки, но трите му сезона не са особено успешни, а Барса продължава да изпитва сериозни финансови затруднения.

Пауло Дибала – Интер се интересува сериозно от звездата на Юве, а и контрактът му изтича.

Ромелу Лукаку – Интер „кръжи“ и около бившия си голмайстор, който отново не успя да пробие в английски гранд. Белгиецът е доказан голаджия, който вече записа 64 гола в 95-те си мача с екипа на „нерадзурите“. Ако трябва да направим залог с 8888 бонус депозит, ние бихме заложили точно на този трансфер.

Антъни – Тен Хаг иска да привлече бившия си играч в Юнайтед и това е един от най-сигурните трансфери.

Гарет Бейл – Кардиф се интересува от звездата на Реал Мадрид, а ние добре си спомняме неговия лист с приоритети – Уелс. Голф. Реал Мадрид.

Анхел Ди Мария – Ювентус иска да привлече звездата на ПСЖ, който вече е свободен агент след 295 мача с екипа на парижани.

Сесар Аспиликуета – Барселона е готова да вземе капитанът на Челси, след като договорът му изтече след няколко седмици.

Мемфис Депай – Нидерландецът мечтаеше за Барселона, но контузиите и мениджмънта на Роналд Куман го извадиха от стартовите 11. Сега, той може да се завърне във Висшата лига, обличайки екипа на Тотнъм.

Луис Суарес – Стивън Джерард иска да привлече своя приятел. Ако това не се случи, спокойно може да използвате 8888 бонус код и да заложите, че „канибала“ ще отиде в Ривър Плейт.

Жул Кунде – Челси и Барселона се борят за звездата на Севиля. Нуждата от нови защитници при лондончани е огромна и вероятно те ще пръснат доста пари, а Кунде е една от най-добрите опции на пазара.

Пау Торес – Манчестър Юнайтед и Тотнъм продължават да се борят за звездата на Виляреал.

Юри Тилеманс – Арсенал продължава да се интересува от халфът на Лестър. След крахът в полузащита през миналия сезон, „артилеристите“ се нуждаят от подкрепления в средата на терена, а Юри няма да се нуждае от време за адаптация.

Илай Гюндоган – Арсенал има амбиции и на този фронт, но топ фаворитът на 8888 bg за Гюндоган си остава Реал Мадрид. Козът на лондончани е мениджърът Артета, който работи успешно с Гюндоган в Сити.

Габриел Жезус – той не успя да се утвърди в Сити, а след идването на Холанд, шансовете за титулярно място стават илюзорни. Арсенал обаче има ударна нужда от ново острие и ще направи всичко възможно да се сдобие с бразилския играч.

Рахийм Стърлинг – той е свързан с трансфер в Челси, но лондонския клуб все още не е изяснил плановете си за бъдещето. 8888 не вярва, че английският национал може да смени отбора през това лято.

Деклан Райс – Манчестър Юнайтед има дългосрочен интерес към оценения на 100 милиона играч на Уест Хем. Все пак, всичко зависи от останалите ходове на „червените дяволи“ през лятото и най-вече от постъпленията по изходящите трансфери. Челси също може да изненада с късна офанзива за младия англичанин.

Джаред Боуен – още един топ футболист на Уест Хем, който грабна окото на грандовете. Ако Ливърпул се раздели с Мо Салах, може да считате преминаването на Боуен на „Анфийлд“ за почти сигурно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички