60 часа по-късно: Българският треньор Веселин Бранимиров успя да стъпи на родна земя


60 часа по-късно: Българският треньор Веселин Бранимиров успя да стъпи на родна земя

1911 0

Родният треньор по футбол Веселин Бранимиров, който е на работа в тима на Зоря Луганск, успя да достигне пределите на България след близо 60 часа по пътищата в Източна Европа. Новината бе съобщена от самия него:

"Прибирането ми у дома ми костваше близо 60 часа от момента, в който реших да тръгна. Прибрах се вече, успокоих се, вкъщи съм. Продължавам да се чувам с колегите от отбора на Зоря Луганск, които останаха в Запорожие", каза той пред "БТА" и добави:

"Някои от чуждестранните ни попълнения също тръгнаха да излизат от Украйна. Разбрах, че са имали много големи премеждия, тръгнали са към Лвов, към полската граница. Нашият старши треньор Виктор Скрипник е в Запорожие, остана си там. Но от време на време, когато има сирени, слизат в подземието, което има в блока, в който той живее. В същата сграда живеят и още няколко футболисти от нашия отбор и са заедно, доста нощи са прекарали заедно".

"Дано няма повече жертви, да приключи това нещо, тази война. И си пожелавам всички мои колеги и приятели, които са в Украйна, да са добре", допълни Бранимиров, който е бивш футболист на Нефтохимик.

*Всичко за конфликта Русия - Украйна и отраженията, които дава в спорта, можете да намерите в SportLive.bg (последвайте линка)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички