10 цитата на Ибра за себе си, от които ще зяпнете


10 цитата на Ибра за себе си, от които ще зяпнете
Снимка: Getty Images / Guliver

7551 0

Вчера звездата на Швеция и ПСЖ Златан Ибрахимович втрещи всички за пореден път, след като бе избран за спортист номер 2 на родината си. Нападателят направи култово изказване, което накара "Чемпионат" да се разтърси и да събере Топ 10 на култовите изказвания на Ибра, касаещи него самия.

10. Декември 2014 - "Благодаря за поздравленията, но да се класирам втори за мен е като да завърша последен. В този списък трябваше да бъда първи, втори, трети, четвърти и пети - с дължимото уважение към останалите".

9. Септември 2014 - На кой е бил посветен банерът "Добре дошъл у дома, сине Божий" - на Максуел или на Грегори ван дер Вил?" "Не, разбира се, този банер беше за мен".

8. Май 2014 - Кой ми се иска повече да видя в ПСЖ - Роналдо или Меси? И защо му е на ПСЖ Меси или Роналдо, след като си има Златан?".

7. Май 2014 - "Да съм разстроен от факта, че никога не съм печелил Шампионската лига? Кариерата ми е невероятна. Наслаждавам й се и ще продължа да го правя. Моят любим играч беше Роналдо, бразилецът, по прякор Феномена. И той никога не е печелил Шампионската лига. Затова не се напрягам".

6. Май 2014 - "Онзи ден синът ми Максимилиан дойде вкъщи и ми каза: Татко, в училище казват, че Меси е най-добрият". Аз му казах: Добре, но ти самият какво мислиш? Искате ли да знаете отговора на сина ми? "Мисля, че най-добрият е моят баща". Децата най-добре разбират кой е баща им".

5. Април 2014 - (Преди мача между ПСЖ и Челси на Моуриньо). "Защо нашият отбор да се плаши от тима на Специалния, когато си има Единствения?"

4. Февруари 2014 - "В Англия имат много силна лига, в която играят 3-4 отбора, които са сред най-добрите в Европа. Но аз бих разгромил отбора на защитниците във Висшата лига, ако премина в английското първенство".

3. Ноември 2013 - "Аз вкарах много голове, които трудно да бъдат повторени. Такива голове повдигат настроението на хората. Мисля, че някои от попаденията ми не могат да бъдат повторени дори в компютърните игри, които в наше време са много реалистични".

2. Ноември 2013 - "Без мен на световното първенство няма нищо за гледане. Така че не си заслужава да го очаквате".

1. Ноември 2013 - "За да докажа на себе си, че съм най-добрият, не са ми нужни награди и не ми трябва "Златната топка".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички