Звезда на Барселона: Престоят ми на "Камп Ноу" приключва, няма какво да правя тук повече


Звезда на Барселона: Престоят ми на "Камп Ноу" приключва, няма какво да правя тук повече
Снимка: Guliver/GettyImages

2845 0

Аржентинската звезда на Барселона Хавиер Масчерано е приел факта, че престоят му на "Камп Ноу" е към края си. Поради тази причина той си спомни как напусна Ливърпул, за да премине при каталунците без да остава лоши чувства в бившия си клуб.

Масчерано премина в каталунската столица от "Анфийлд" през 2010 година, наслаждавайки се на много успешен престой. Той спечели два пъти Шампионска лига, четири пъти стана първенец на Испания и четири пъти спечели Купата на Краля. Освен това той прие да играе на нов пост, като от дефанзивен полузащитник бе преквалифициран в централен бранител.

"Мисля, че престоят ми тук е към края си. Логично е, след толкова дълго време аз нямам какво повече да направя в този отбор. Не го казвам с тежест в сърцето. Прекарах най-хубавите години в кариерата си тук. Никога няма да ги забравя. Аз съм от тези, които знаят кога да се оттеглят от сцената. Искам да приключа кариерата си в Барселона в правилния момент, но не всичко зависи от мен", сподели аржентинецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички