Звезда на Барселона не изненада: Искам Реал да отпадне и финалът да е Сити - Интер


Звезда на Барселона не изненада: Искам Реал да отпадне и финалът да е Сити - Интер
Снимка: Getty Images

1193 0

Една от младите звезди на Барселона Педри се замисли върху сцените от победата на каталунците за титлата на стадион "Корнеля Ел-Прат" и може би наля сол в раните на Еспаньол. Също така обаче подчерта сериозността на ситуацията, като не пропусна да коментира и Реал Мадрид, който се бори за финал в Шампионска лига.

Барселона - от празненства в бягство

Припомняме, че играчите на Барселона решиха да отпразнуват на терена спечелената титла, като се впуснаха в луди танци в центъра на игрището. Това ядоса много феновете на Еспаньол, които нахлуха и принудиха футболистите на Шави да се прибират тичайки към съблекалните.

"Празнувахме на терена. Не го направихме от липса на уважение. Бяхме в голям кръг и тогава някой каза "бягай, бягай" и тогава тичах повече, отколкото в цялата игра", обясни Педри в "El Hormiguero".

"Надяваме се на финал Сити - Интер"

Педри също беше попитан в интервюто за предпочитанията си за финала на Шампионска лига и той призна, че се надява да види главния си съперник Реал Мадрид да отпадне. "Няма да кажа, че бих предпочел Мадрид да продължи", каза Педри. "Предпочитам Сити да стигне до финала. Освен това харесвам стила на игра на Гуардиола". По време на празненствата за титлата Педри стана част от забавен момент, в който даде автограф върху банани. (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички