Зинедин Зидан пое сериозен риск и направи страхотен жест към Реал Мадрид


Зинедин Зидан пое сериозен риск и направи страхотен жест към Реал Мадрид

1994 0

Легендата на френския футбол Зинедин Зидан вече един месец е начело на Реал Мадрид, но "Марка" разкрива, че идолът на милиони фенове и на футбола, и на "белия балет" е подписал договора си едва преди няколко дни.

Причина за това е било желанието на Зизу първо да се запознае съвсем отблизо с отбора, да разговаря с играчите и да направи тренировъчна програма, с която да помогне на футболистите да влязат в оптимална спортна форма.

Това действие крие своите сериозни рискове, като неговият план можеше да не протече толкова гладко, колкото всъщност стана, и Флорентино Перес, който не се слави като търпелив към треньорите президент, да отреже Зидан, като дори не му плати и компенсация.

Въпреки това Зидан се справя отлично до момента, като Реал Мадрид съкрати леко изоставането си от лидерите и до момента има 4 победи и равенство под негово ръководство.

Иначе преди няколко дни носителят на "Златната топка" е подписал договор до лятото на 2018 година. Треньорският екип, с който той работи, също е подписал своите контракти в деня, в който и Зидан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички