Зинедин Зидан определи съдбата на Кристиано Роналдо в Реал Мадрид


Зинедин Зидан определи съдбата на Кристиано Роналдо в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1857 0

Все по-уверени стават информациите, че Кристиано Роналдо кара последния си сезон в Реал Мадрид. Не така обаче мисли Зинедин Зидан, който настоява да има португалския ас в своя състав. Той защити CR7 от критиките по негов адрес и настоя, че неговото място е на "Сантяго Бернабеу".

"Не искам Кристиано Роналдо да бъде продаван". Така той отговори на журналистически въпрос дали клубът трябва да приеме оферта за голмайстора през лятото, след като все по-често фенове на Реал започват да го освиркват.

"Аз съм треньорът и желая Кристиано да бъде тук. Освиркванията винаги ги е имало - както срещу мен, така и срещу други от състава на Реал Мадрид.

Понякога те могат да те мотивират, защото в крайна сметка запалянковците просто искат от играчите да се представят по-добре. Това, което аз виждам, е пълен стадион, което не подкрепя теорията, че привържениците ни са разочаровани", каза още Зидан преди двубоя срещу Рома в Шампионска лига.

Роналдо беше освиркан от феновете на Реал Мадрид заради коментарите си спрямо своите съотборници. Той пък отговори на критиките с 4 гола във вратата на Селта Виго, превръщайки се в голмайстор №2 в историята на Примера дивисион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички