Зинедин Зидан е пред голяма дилема за атаката на Реал Мадрид


Зинедин Зидан е пред голяма дилема за атаката на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

9616 0

Зинедин Зидан ще има тежката задача да реконструира Реал Мадрид за идния сезон, но има и немалко дилеми, които трябва да разреши, тъй като групата, с която разполага е доста голяма. Играчи като Тибо Куртоа, Дани Карвахал, Серхио Рамос, Тони Кроос, Лука Модрич, Еден Азар и Карим Бензема се счита, че ще имат титулярно място.

За не малко от постовете обаче има и съмнения. Ферлан Менди се очаква да е голяма конкуренция на Марсело. И то много повече, отколкото Алваро Одриосола ще е на Карвахал или пък Едер Милитао на Рамос, или на Варан. Най-голямата дилема и най-тежкото решение за Зидан ще между Марко Асенсио и Винисиус.

И двамата имаха доста обещаващо начало с "бялата" фланелка. Звездата на Асенсио изгря през сезон 2016/17, докато бразилецът показа потенциала си под ръководството на Сантиаго Солари миналата кампания. Азар със сигурност ще намери място отляво по атаката, така че двамата остава да спорят за дясното крило.

Тази позиция не е никак непозната за Асенсио, като новият сезон се очертава да е доста важен за кариерата на испанеца. Винисиус пък бе светлият лъч за Реал по време на мрачния изминал сезон. Публиката на "Бернабеу" хареса играта му и бързо се превърна в техен любимец.

Междувременно пък се появи информация, че една от големите звезди на тима може да поеме към Висшата лига - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички