Зинедин Зидан бесен: Децата ми са израснали в Мадрид, а ФИФА не им дава да играят


Зинедин Зидан бесен: Децата ми са израснали в Мадрид, а ФИФА не им дава да играят
Снимка: Getty Images/Guliver

5854 0

Старши-треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не може да си обясни наказанието, което ФИФА наложи на клуба за забрана на трансфери. По този начин, привлечениете деца и юноши през годините не могат да бъдат картотекирани в отбора през следващите два трансферни прозореца. 

Френската легенда даде за пример своите синове, които са част от школата на тима от деца, но сега не могат да играят за клуба.

"Не разбирам защо сме наказани. Мога да ви дам пример с моито деца - синовете ми. Те са родени тук, живяли са цял живот тук и е абсурдно да не могат да играят футбол", сподели Зидан на днешната си пресконференция.

РОНАЛДИНЬО ОБЯВИ ИГРАЧА, КОЙТО ЩЕ ДОБЛИЖИ И ЗАДМИНЕ МЕСИ

"Не разбирам какво се случа. Надявам се и очаквам случаят да бъде разрешен час по-скоро. Клубът ще направи всичко по силите си, за да разреши проблема. Няма какво повече да кажа, защото говоренето няма да промени нищо.

Не мисля, че ще имаме проблеми със състава. Разполагам с широк набор от играчи, които са достатъчни да се борим на всички фронтове. Ако трябва да чакаме две или три години, за да взимаме нови играчи, няма да имаме никакви проблеми - отборът ми е страхотен и аз съм много доволен", сподели още Зидан.

През вече изминалия трансферен прозорец Реал Мадрид привлече официално само Алваро Мората, а в състава се върна и Маркос Асенсио. Нито един от важните играчи не беше продаден, запазвайки се миналогодишният състав, спечелил Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички