Зидан: Знам, че нещо трябва да се промени


Зидан: Знам, че нещо трябва да се промени
Снимка: Guliver/GettyImages

1805 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че приема критиките по негов адрес и самият той е също е критичен към себе си. Столичани ще опитат да спрат серията си от три поредни мача без победа във всички турнири при гостуването си на Бетис днес в среща от испанския шампионат.

"Няма да коментирам това, което хората говорят. Приемам критиките. Критичен съм и към себе си. Същото беше и по времето, когато играех. Знам къде съм и знам, че в три последователни шампионатни срещи не спечелихме. Ясно е, че нещо трябва да се промени. Футболистите също искат точно това. Трябва ни още по-сериозна концентрация", заяви наставникът на "белия балет".

Столът на Зидан в Реал Мадрид се разклати сериозно

"Подготвяме се добре за мачовете, но трябва да го правим още по-добре. Не съм измислил футбола, просто искам играчите да правят това, което умеят най-добре. Последните шест месеца бяха страхотни, искам да задържим нивото", коментира още Зидан.

"Белите" няма да разчитат на капитана Серхио Рамос, който получи контузия по време на лагера в испанския национален отбор и ще бъде извън игра до ноември. На терена обаче ще се завърне левият бек Марсело, който е напълно излекуван от травма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички