Зидан: Знаем, че сме голям дразнител и всеки иска да победи Реал


Зидан: Знаем, че сме голям дразнител и всеки иска да победи Реал
Снимка: Guliver/GettyImages

1084 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан още веднъж не отхвърли възможността да привлече нови попълнения до края на трансферния прозорец. Две седмици преди затварянето на трансферния прозорец европейския шампион стартира в Примера дивисион с гостуване на Депортиво Ла Коруня.

"Имам фантастичен състав, но има какво да се подобрява. До 31 август може да се случи всичко”, заяви френският специалист на пресконференция днес.

"Над всичко обаче е работата. Работим добре, намираме се в добра форма и трябва да се възползваме. Ще бъде дълга надпревара. През миналия сезон всичко се реши в последния кръг. Знаем, че сме голям дразнител и че всеки иска да победи Реал. Всички мачове ще бъдат такива. Важно е ние да се представяме по-силно от съперника".

Зидан допълни и че все още не е ясно кой ще избере между Марко Асенсио и Гарет Бейл. "Всеки знае, че Асенсио допринася много за отбора. Прави го всеки път, когато играе. Бейл също е много добър, но имаше тежък сезон с няколко контузии. Важното е, че тренира и се чувства добре".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички