Зидан защити Кристиано: Добре си е!


Зидан защити Кристиано: Добре си е!

1104 0

Старши-треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан защити голямата звезда на тима Кристиано Роналдо от постоянните критики, които търпи по свой адрес през настоящия сезон. Португалският ас не бележи с темпото, с което го правеше досега, а освен това все още няма гол във важните мачове на тима през сезона. Зидан обаче е категоричен, че CR7 си е наред.

"Кристиано не е загубил голмайсторските си способности, нищо не е загубил. Добре е, тренира много добре, както всички. Просто се нуждаеше от по-усърдна работа. Отборът е добре във физическо отношение, а качеството на тима няма какво да го коментираме", довери Зизу на пресконференция днес.

Той коментира още слуховете за разрив в отношенията между него и Хамес Родригес и натърти, че играчите в халфовата линия трябва да обръщат повече внимание на играта в дефанзивен план.

"Хамес Родригес има страхотен талант, но трябва да работи повече в защитен план. Това се отнася и за Модрич и за всички останали. Важното е, че отборът е на прав път", каза още Зидан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички