Зидан: Загубата от Барса не ме притеснява, важен е осми август


Зидан: Загубата от Барса не ме притеснява, важен е осми август
Снимка: Getty Images/Guliver

1581 0

"Това е предсезонна подготовка. Сигурен съм, че резултатите, които постигнахме, не са това, което сме очаквали, но това не променя нищо“. Това заяви треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан.

Вчера "белите" допуснаха поражение с 2:3 от Барселона в сблъсък от приятелския турнир Интернешънъл Чемпиънс Къп в Маями, САЩ.

"Важното е да бъдем готови за 8-ми август. Видях доста добри неща, както и такива, които не ми харесаха. Трябва да бъдем търпеливи, да работим здраво и да сме максимално подготвени за Суперкупата на УЕФА“, смята Зидан.

На 8 август Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед ще премерят сили във финала за Суперкупата на УЕФА, който ще се играе в македонската столица Скопие.

"Не се притеснявам от загубата. Винаги е тежко да загубиш и ние не обичаме да губим, но това не е най-важното нещо. Просто трябва да подобрим и променим някои неща“, добави специалистът..

"Започнахме лошо мача. Поведоха ни с 2:0 в рамките на шест-седем минути и всичко стана заради липсата на концентрация. След това започнахме да играем нашата игра и не смятам, че се представихме лошо на терена“, коментира френският специалист.

"Излизаме срещу Барселона отново след няколко дни, но това днес беше една игра на контрасти. Започнахме лошо, но впоследствие навлязохме в играта. След това обаче изпускахме много лесно притежанието на топката, което не е типично за нас“, анализира наставникът на Кралския клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички