Зидан за следващия сезон: Не знам дали ще съм начело на Реал


Зидан за следващия сезон: Не знам дали ще съм начело на Реал
Снимка: Guliver/GettyImages

946 0

Утре е дербито на испанския футбол между Реал Мадрид и Атлетико Мадрид, а днес треньорът на "белия балет" Зинедин Зидан направи интересно изказване, като заяви, че бъдещето му на "Сантяго Бернабеу" не е сигурно.

"Кралския клуб" е лидер в Примера Дивисион, но има да изиграе два важни мача преди да вдигне титлата над главата си - този с "дюшекчиите", а след това предстои и Ел Класико.

"Не е сигурно, че ще водя Реал и догодина. Поради тази причина не съм си правил и никакви планове за бъдещето. Знам какво е да си начело на Реал и за това плановете ми са свързани единствено със следващия мач", призна Зидан.

"Остават ни девет много важни мача в Испания и ще разчитам на всички. Знам, че мачът в събота няма да е лесен, но не ме интересува как ще играе Атлетико. Важна за мен е играта на моите момчета и как ще си свършим работата. 

Всички говорят за това колко добре се защитава Атлетико. Това е вярно, но те не играят добре само в защита. Те са тим, който се подобри много през годините и са силни и в атака", сподели още треньорът на Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички