Зидан за Бейл: И при четвърта смяна не бих го пуснал в игра


Зидан за Бейл: И при четвърта смяна не бих го пуснал в игра
Снимка: Getty Images/Guliver

2817 0

Наставникът на Реал Мадрид - Зинедин Зидан, дава все по-ясни знаци, че няма намерение да разчита на Гарет Бейл за следващия сезон. Уелсецът остана резервната скамейка при загубата с Бетис на "Сантяго Бернабеу", а след двубоя Зизу заяви, че и при четвърта смяна е нямало да пусне Бейл в игра.

На въпрос дали това е бил последният мач за Бейл и за Кейлор Навас: "Не знам дали това беше последният им мач за Реал. Ще видим какво ще се случи. Напоследък залагах на други футболисти. Бейл не игра днес, защото играха други. Факт е, че не го пуснах на терена. Извинявам се за това. Но не знаем какво ще се случи. Решавам нещата ден за ден. Но когато забележа, че нещо не пасва, то трябва да измисля решение на проблема. Стореното от Бейл за клуба не може да бъде загърбено, но като наставник аз съм длъжен да живея в реалността. Ако имах право на четвърта смяна, пак нямаше да го пусна", заяви Зидан.

"Не че не искаме да побеждаваме, а просто не можехме. Най-хубавото нещо е, че всичко свърши. Вече мислим за бъдещето, за следващия сезон. Слабата форма от тази кампания няма да се пренесе в следващия. Сега трябва да си починем добре, за да можем занапред да сме по-силни. Не казвам, че през следващия сезон ще спечелим всичко, но казвам, че той ще бъде силен за нас. Убеден съм. Сега се нуждаем от спокойствие, за да се завърнем с нужната увереност. Нямаме извинение за тези резултати и не трябва да ги загърбваме. След като завоювахме толкова много трофеи, за феновете е нетипично, че сега не спечелихме нищо", заяви още наставникът.

А какъв ужасен антирекорд изравни Реал Мадрид през този сезон - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички