Зидан за Барселона: С уважение няма да им направим шпалир


Зидан за Барселона: С уважение няма да им направим шпалир
Снимка: Getty Images/Guliver

2891 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан поздрави Барселона за спечелената шампионска титла, но потвърди, че неговият отбор няма да прави шпалир в утрешното "Ел Класико".

“По-трудно е да спечелиш Примера, отколкото Шампионската лига. Винаги съм го казвал. След като спечелихме Световното клубно, за тях не беше важно да направят шпалир. Някои казват, че те не са участвали в това състезание - лъжа. Трябва да спечелиш Шампионска лига, а там участваме всички.

Аз не съм никой, за да реша, че няма да правим шпалир. Те го решиха. С уважение няма да им направим шпалир, защото те не направиха. За мен е по-трудно и по-хубаво да спечелиш титлата. Случи се това и аз реших да не правим шпалир, не клубът, аз го реших”, обясни той.

"Предстои ни мач, който няма да промени класирането, но искаме да играем добре и ще направим всичко възможно, за да победим. Тези, които са контузени, няма да играят. Варан и Иско ще пътуват, ще видим дали ще бъдат готови. Ще поздравим Иниеста, ще му пожелаем късмет. Той не е обикновен футболист, всичко го познаваме и като човек”, добави специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички