Зидан: Симеоне е сред най-великите треньори в света


Зидан: Симеоне е сред най-великите треньори в света

1667 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан сподели, че се възхищава на колегата си в Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне. След няколко дни двата испански гранда се изправят един срещу друг в битка за трофея в Шампионска лига.

Роналдо обяви ще играе ли срещу Атлетико

"Симеоне върши страхотна работа. Диего е един от най-великите треньори в света. Той прекрасно познава футбола, своя отбори и това, което е нужно, за да се класира на финал", заяви френският специалист.

"Симеоне беше силен характер по времето, когато играеше футбол, а сега подобно нещо се наблюдава и в треньорската му кариера. Като цяло, бих искал още веднъж да кажа колко добре Диего познава играчите си", допълни Зидан.

"Изминаха два месеца откакто загубихме от Атлетико в Примера. Оттогава отборът свърши много работа и ще ни бъде трудно да приемем поражение на финала. В този момент не мислим за това, а само за това как да победим. Щастлив съм и развълнуван. Чувствата се смесват. Имам голямо желание да уча и да се усъвършенствам, за да стана голям треньор", завърши треньорът на Реал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички