Зидан: Роналдо срещу Валенсия? Най-добрият начин да е готов за финала е...


Зидан: Роналдо срещу Валенсия? Най-добрият начин да е готов за финала е...

1543 0

Старши-треньорът на Реал Мадрид - Зинедин Зидан, е категоричен, че единственият начин Кристиано Роналдо да е оптимално подготвен за финала в Шампионска лига е да играе в оставащите мачове на своя тим в испанското първенство.

Както е известно, португалецът има контузия в бедрото на десния крак и неговото възстановяване беше форсирано, но той е готов за игра, а срещу Манчестър Сити издържа пълни 90 минути. Това е било достатъчно за Зизу, който е решил да го използва и срещу Валенсия в следващия шампионатен двубой.

Статистиката на Реал срещу Атлетико е ужасяваща

"Кристиано е добре и ще играе утре. Най-добрият начин да бъде готов за финала е да играе в оставащите мачове", каза Зинедин Зидан по време на пресконференция.

Проблем е, че имаме контузени футболисти, но няма как. Трима няма да играят утре (Кейлор Навас, Даниел Карвахал и Гарет Бейл). Нормално е да има болки в края на сезона/

Утре ще е много трудно срещу Валенсия. Трябва да продължим с победите и ще видим какво ще се случи. Всичко постигнато досега е благодарение на много труд. Доволни сме, но не трябва да забравяме, че все още не сме спечелили нищо", каза още Зидан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички