Зидан разкри подробности за Бейл, трима ключови играчи на Реал аут от състава


Зидан разкри подробности за Бейл, трима ключови играчи на Реал аут от състава

1246 0

Старши-треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е категоричен, че клубът няма да рискува с включването на Гарет Бейл в следващите няколко мача. Той получи усложнение на своята травма и ще отсъства поне до края на месеца.

"Няма да рискуваме с Бейл. Той ще играе само когато е на 100 процента. Искаме футболисти на 100%, не на 80 или 85. Ако един футболист има болки, е ясно, че може да поднови контузията си", заяви френската легенда преди дербито срещу Атлетик Билбао.

Други двама титуляри също няма да играят в срещата. Единият е Марсело, който има проблеми с рамото. Другият е Иско, който ще получи почивка, а на негово място ще започне Матео Ковачич.

"Марсело чувства болка и също няма да играе. Не зная кой ще го замени. Мога да ви кажа, че Ковачич ще бъде титуляр утре. Ще дам почивка на Иско, за да играе Ковачич. Трябва да върши същата работа като Иско със и без топка".

Той отчете факта, че голмайсторът на съперника е в отлична форма, но вярва в победата в "най-трудния" мач до момента.

"Адурис е в страхотна форма. Да, на 35 години е, но не му личат. Това ще е най-трудният ни домакински мач, откакто дойдох. Ще бъда доволен, ако победим с 1:0. Невинаги можем да вкараме пет или шест гола", каза Зизу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички