Зидан разкри как Реал Мадрид ще почне да печели по-лесно мачовете си


Зидан разкри как Реал Мадрид ще почне да печели по-лесно мачовете си

1006 0

Старши-треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан иска от своите състезатели да се движат по-добре и повече по терена. Това заяви той на пресконференция преди следващия двубой на "белия балет" в първенството, където отборът изостава на сериозна разлика от лидера Барселона.

„Онова, което искам от моите футболисти, е повече усилия. Трябва да тичат малко повече на терена, макар че ми е ясно – когато държиш повече топката, то тогава тичаш по-малко. Когато тичаш повече, обаче, по-лесно печелиш мачовете си", заяви френската легенда.

Добрата новина за Зизу е, че двама от титулярите на тима се завръщат в основната група. Марсело е излекуван от травмата си в рамото, а Гарет Бейл записа пълна седмица на тренировки и също се очаква да се появи в следващия мач.

Проблемите за "белия балет" идват от факта, че двама от титулярите в халфовата линия - Лука Модрич и Тони Кроос, няма да могат да вземат участие в мача. Очаква се Каземиро и Матео Ковачич да се появят на техните места.

За Реал Мадрид предстои тежко домакинство срещу Селта Виго. Мачът е на "Сантяго Бернабеу" от 17:00 часа българско време в събота.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички