Зидан потвърди новината за новия си договор


Зидан потвърди новината за новия си договор
Снимка: Guliver/GettyImages

1453 0

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан призна, че е подписал удължение на контракта си с Кралския клуб. Легендата на „белите“ пое тима през 2016 и оттогава насам спечели два пъти поред Шампионска лига, два пъти Суперкупата на Европа и по веднъж титлата в Примера, Суперкупата на Испания и Световното клубно първенство.

„По отношение на новия договор, той вече е факт, но това не значи нищо. Мисля за работата си ден за ден и не гледам много напред в бъдещето“, заяви френският специалист.

Новият контракт е до 2020 година и официалната информация за него идва в период, в който нови договори парафиха още Иско, Марсело и Даниел Карвахал, а скоро това ще стори и Карим Бензема.

Той коментира и това, че в предстоящата среща с Бетис, Роналдо се завръща в игра след наказание от 5 мача: "Виждам, че Кристиано е щастлив, той иска да играе и да е със съотборниците си. Той се завръща за шампионатен мач на “Бернабеу”, а знаем, че всеки иска да играе на този стадион".

Зидан приема спокойно критиките, които той и играчите на Реал Мадрид отнесоха през последните седмици след два поредни мача без победа в Примера дивисион. "Освиркванията? Понякога е добре да знаеш, че не се справяш добре”, заяви той по адрес на недоволството от страна на запалянковците, което беше най-явно в срещата срещу Леванте.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички