Зидан посочи с какво Реал загуби от Барселона


Зидан посочи с какво Реал загуби от Барселона
Снимка: Gulliver/GettyImages

1919 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че не е доволен от офанзивната игра твърде офанзивната игра в края на дербито с Барселона.

"Белия балет" изравни с 10 души с гол на Хамес Родригес, но не се дръпнаха назад и получиха гол в последната минута на продължението.

"Не мога да съм щастлив. Разочаровани сме от резултата. Когато успееш да изравниш за 2:2 с 10 души, трябва да помислиш малко повече и да се защитаваш като отбор. Ние си помислихме, че можем да вкараме трети гол. След един тъч не бяхме на правилни позиции и тогава се случи, каквото се случи. Да натискаме с 10 души е опасно и можеше да направим нещо друго”, сподели Зидан.

"Създадохме много положения, но така и не можахме да контролираме мача. Когато не убиеш мача, това може да се случи и се случи. Трябва да гледам мача пак, но не бих променил нищо. Меси направи разликата за неговия отбор. Той отбеляза два гола, но не е само Меси, ние не контролирахме добре мача в моментите, в които можехме да нанесем щети на нашия съперник", допълни още френският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички