Зидан посочи на играчите трите условия, за да победят Атлетико


Зидан посочи на играчите трите условия, за да победят Атлетико

1275 0

След точно девет дни Реал Мадрид и Атлетико (Мадрид) ще излязат един срещу друг във финала на Шампионска лига. В лагера и на двата отбора са устремени към победата, която е единственият начин да завоюват трофей през този сезон.

"Белите" загубиха от Атлетико в градското дерби, което се игра на "Сантяго Бернабеу", с 0:1. След мача наставникът на "Кралете" Зинедин Зидан изброи пред играчите си трите неща, които не им достигнаха за победата.

Буфон: Ако има справедливост, Шампионска лига трябва да спечели...

Както информира "Marca", тези три неща могат да помогнат на "белите" да победят тима на Диего Симеоне на финала и да вземат ценния трофей. А те са следните: да тичат повече от противника, да поставят крак на местата, на които обикновено не биха ги сложили и да надминат съперника по интензивност на играта.

Според испанския вестник, тези три условия са най-често споменаваните от треньора на тренировките през тази седмица, на които той се опитва психологически да подготви отбора за големия мач, който му предстои.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички