Зидан не е доволен от точката в „Ел Класико“


Зидан не е доволен от точката в „Ел Класико“
Снимка: Guliver/GettyImages

2313 0

В първото издание за сезона на „Ел Класико“ снощи Барселона и Реал Мадрид завършиха при равенство 0:0. След срещата треньорът на „Кралския клуб“ Зинедин Зидан изрази своето разочарование от резултата, но похвали играчите си за представянето им в срещата.

„Резултатът не е достатъчен. Трябваше да направим още, но това е футболът“ каза Зидан след срещата. „Ако имаш положения, трябва да ги вкараш и това ни липсваше в някои моменти. Играхме сериозен мач и бяхме фокусирани през всичките 90 минути. Получи се добро Класико, добър футбол, но липсваха головете. Трябва да се доволни от мача, тъй като играхме срещу много добър опонент“ допълни френският наставник.

47-годишният треньор даде коментар и за някои от играчите си. „Всички играха добре. Бейл не бе играл много в последно време, но въпреки това направи добър мач. Кроос, Валверде, Рафаел и Серхио, всички играха добре. Отборът е в страхотно състояние, но когато играем мач като този, на такъв стадион, заслужаваме повече.“

В неделя Реал Мадрид ще изиграе последния си мач за годината при домакинството си на Атлетик Билбао. А ето какво каза колегата му Ернесто Валверде.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички