Зидан: Меси ще липсва много на Барселона


Зидан: Меси ще липсва много на Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

2933 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че Барселона ще страда от отсъствието на Лионел Меси Звездата на каталунците получи контузия при равенството срещу Атлетико Мадрид в междинния кръг на първенството.

Въпреки че отборът на Барселона разполага с изобилие от талант в отбора, според Зидан липсата на техния талисман Меси, ще се усети и то сериозно.

"Определевно Барселона е по-слаб отбор без Меси. Не че разликата е толкова голяма, но той просто носи нещо различно на отбора, сподели Зидан.на пресконференцията преди мача срещу Лас Палмас.

Неприятни контузии притесниха Реал Мадрид

Огносно формата на Кристиано Роналдо, Гарет Бейл и Бензема, които играха заедно за първи път в мача с Виляреал, Зидан разясни ситуацията.

„Те са в добра форма, но разбира се може да се очаква повече от тях. Те са част от отбора заради това, което показват.Стремим се играчите ни да са в добро функционално състояние.

Има футболисти, които се възстановяват по-бързо след мач от други. Имам играчи, които определено натрупват умора, независимо от ротационния принцип“, каза още Зидан.

Кристиано Роналдо е изключително мотивиран. Той е на 31-години и продължава да се подобрява. Много малко играчи притежават неговия хъс.

.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички