Зидан: И аз бях като Азар, той ще успее в Реал Мадрид


Зидан: И аз бях като Азар, той ще успее в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

2864 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан защити от критиките халфа на тима Еден Азар. Той заяви, че на белгиеца трябва да се даде време, за да заиграе на обичайното си ниво и на "Сантяго Бернабеу".

"Знам, че Азар ще успее в Реал Мадрид. Той не се нуждае от моите съвети. Той знае какво искаме от него. А ние знаем какъв играч е той. Трябва да запазим спокойствие, аз изобщо не се притеснявам. Той има нужда от повече време. Не трябва да избързваме в ситуацията с новите играчи", заяви Зидан, цитиран от "Marca".

"Същото беше и с мен след трансфера. Затова съм много спокоен. Знаех, че ще успея, нуждаех се само от малко време. Същото важи и за Азар. Всичко ще бъде наред с него, феновете трябва да го подкрепят", допълни френската легенда.

Еден Азар премина в Реал Мадрид през лятото, след като клубът плати 100 милиона евро на Челси. Към момента белгиецът има 4 мача за Реал във всички турнири, но все още не е вкарал гол или направил асистенция. А каква е първата разлика между двата клуба, която Азар отличи, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички