Зидан е наясно със съдбата си в Реал Мадрид


Зидан е наясно със съдбата си в Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

1510 0

Зинедин Зидан за пореден път показа, че е наясно със случващото се в Реал Мадрид и не храни напразни надежди, че ще прекара дълъг период от време начело на "кралския клуб". Френската легенда е категоричен, че няма да остане в любимия си тим 10 години и се надява просто да остави отпечатък върху клуба - независимо дали му остават 10 дни, или 6 месеца.

"Зинедин Зидан вече не е футболист на Реал Мадрид. Този Зидан вече не съществува. Сега е ред на треньорът Зинедин Зидан да изгради своят кариера. Не съм защитен от нещата, които постигнах с този клуб в дните си на футболист", сподели наставникът на испанския шампион пред "France Football". 

"Зная, че един ден идва краят за всяка треньорска работа. Ще дойде краят за мен в Реал Мадрид, а дотогава ще се опитам да извлека максималното, за да стана много успешен.”

"Казвам си: „ако ми остават 10 дни тук, то ще се опитам да ги изживея на максимум”. Ако пък са 6 месеца, важи същото. Не мисля отвъд тази граница. Наясно съм, че няма да водя Реал Мадрид 10 години", допълни Зизу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички