Заради забраната за трансфери Барселона праща Педро на десния бек?


Заради забраната за трансфери Барселона праща Педро на десния бек?

1435 0

Старши-треньорът на Барселона Луис Енрике обмисля всевъзможни варианти за заместник на Даниел Алвеш, чийто договор изтича през това лято и по всяка вероятност няма да бъде подновен. 

В днешното си издание "Марка" публикува информация, че бившият треньор на Селта ще заложи на Педро Родригес вдясно на отбраната на "блаугранас" от следващия сезон, въпреки че силата на нисичкия нападател е в нападение. 

Този вариант изглежда най-добър поради факта че Барселона няма право на трансфери през идното лято, наложена от ФИФА и спортния арбитраж в Лозана. 

Бившият изпълнителен директор на тима Андони Субисарета така и не намери адекватен заместник на Даниел Алвеш през последните две години, като успя да привлече единствено Дъглас, който до момента разочарова много. Мартин Монтоя е другата алтернатива отдясно, но и той не показва достатъчно качества, откакто е в първия отбор на Барселона. 

Алвеш най-вероятно ще продължи кариерата си във Франция, където сериозен интерес към бразилския национал проявява шампионът ПСЖ. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички