За сбогом: Кроос с финален отговор срещу освиркванията - ехиден жест, вбесил феновете (ВИДЕО)


За сбогом: Кроос с финален отговор срещу освиркванията - ехиден жест, вбесил феновете (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3454 0

Суперкупата на Испания приключи - Реал Мадрид спечели трофея за 13-и път в историята и доближи рекордьора по този показател в страната - Барселона (14). "Кралския клуб" вече отлетя от Саудитска Арабия и се прибира в Испания, където след дни му предстои сблъсък с Атлетико Мадрид за Купата на Краля.

Така приключи и периодът на Тони Кроос в страна, в която е меко казано нежелан. Той бе освиркван яростно от местните фенове, след като неведнъж се обяви против държава заради нарушаването ѝ на човешките права.

Двете страни размениха някои "удари", като Кроос не остана безучастен още след полуфинала след Атлети, когато реагира иронично на освиркванията. След финала пък се отличи с жест, който още повече вбеси местните.

Още: Флорентино Перес възвелича Винисиус и охлади с отговор за Килиан Мбапе

След финала: Кроос се пошегува с феновете, които го освиркват

Тони Кроос загрява за Реал Мадрид

След последния съдийски сигнал отборът остана на терена да празнува и за награждаването. А когато камерите показаха отблизо Кроос отново, привържениците се активизираха с освиркванията. Неговите съотборници поглеждаха към него с усмивка, а той вдигна ръка и помаха, сякаш обирайки овации.

Той сподели кадрите в личния си профил в социалната мрежа Twitter от потребител, който ги бе публикувал и написал към тях "Жалък/жалки". Не е ясно дали човекът визира реакцията на Кроос, или тази на феновете, но предвид, че името му е написано на арабски, по-вероятно е да е първото.

"Тъкмо спечелихме трофей" - пък написа германският полузащитник към споделените кадри. Макар и заради доста по-различен случай и реакция - негов съотборник се извини след спечеления финал. Става въпрос за Винисиус - ето и причината да се извини след Барселона (ВИДЕО).

Съсипаха Шави от критики след загубата от Реал Мадрид: Тактиката му пречи на бездушна и безлична Барселона

Карло Анчелоти: Гъвкавостта в Реал Мадрид е това, което създава проблеми

Героят Винисиус призна за свои грешки с намек към играчите на Барселона: Не съм светец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички