За Реал Мадрид трансферният прозорец вече е затворен


За Реал Мадрид трансферният прозорец вече е затворен
Снимка: Gulliver/GettyImages

1377 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че е напълно доволен от играчите, с които разполага, и не иска повече нови попълнения това лято.

След страхотното представяне през миналия сезон, шампионите на Европа не бяха много активни на трансферния пазар това лято, но все пак се подсилиха с обещаващи млади играчи. На "Сантяго Бернабеу" пристигнаха Дани Себайос от Бетис и Тео Ернандес от Атлетико Мадрид, което бе първи директен трансфер между градските съперници от 17 години насам. В същото време Кралския клуб записа сериозни приходи от изходящите трансфери на Алваро Мората, Данило и Хамес Родригес. Ако действително Реал не привлече други нови играчи, балансът на клуба за лятото ще бъде положителен.

"С играчите, с които разполагам в момента, не ми трябват повече нови. Напълно готови сме", коментира Зидан. Французинът потвърди категорично, че Кристиано Роналдо остава в тима, въпреки слуховете през лятото, че португалската звезда иска трансфер. "Имаше много приказки, но Кристиано е тук и няма да ходи никъде. Това е неговият клуб, неговият отбор, неговият град. Мисля, че той се чувства отлично тук", обясни Зидан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички