Вижте как се възстановява Асенсио след тежката контузия (ВИДЕО)


Вижте как се възстановява Асенсио след тежката контузия (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

2017 0

Нападателят на Реал Мадрид Марко Асенсио е изправен пред девет месеца в лазарета, след като разкъса кръстна връзка на лявото коляно по време на предсезонната контрола с Арсенал в САЩ. Испанското крило изравни резултата за мадридчани през второто полувреме, преди да получи тежката контузия след сблъсък за притежание с Пиер Емерик-Обамеянг след точно час игра в Мериленд.

Все още е твърде рано да се каже, но знаците са повече от обещаващи. Възстановяването върви по план, като 23-годишният играч се труди всеки ден, но избягва риска от претоварване. От "кралския клуб" скоро публикуваха видео, на което се вижда как Асенсио върви в басейн за възстановяване в клубната база на тима, което породи още оптимизъм в "белите" фенове.

Голямата цел пред испанеца е да е готов преди края на сезона, още повече, че следващото лято предстои Европейско първенство. Все пак, предвид липсата на всякаква игра и страничната роля, която ще изпълнява този сезон при "белия балет", Асенсио трудно би попаднал в състава на Испания за лятото на 2020-та. 

Междувременно, съвсем скоро наставникът на "Ла Фурия Роха" - Роберт Морено, заяви, че ако Луис Енрике пожелае да се върне начело на Испания, той веднага ще му освободи поста. Вижте повече - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички