ВИДЕО: Топ мениджър разкри тактиката, с която е успял да победи Реал Мадрид


ВИДЕО: Топ мениджър разкри тактиката, с която е успял да победи Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

2252 0

Мениджърът на Улвърхемптън Нуно Ешпирито Санто участва в любопитно видео, в което показа как на практика е успял да победи испанския колос Реал Мадрид. Португалският специалист даде разяснение от периода си в тима на Валенсия и мач срещу Кралския клуб през 2015-а.

Санто показа нагледно как е успял да пробие силния състав на "белите", като разкри основната стратегия, която е довела крайния успех. "Реал Мадрид не използваха дефанзивни полузащитници, което ми позволи да използвам крайните си бекове, за да пробиват към свободното пространство в средата на терена", уточнява Санто.

В онзи мач в средата на терена за "балета" играят Хамес и Иско, които нямат дефанзивни функции, което е позволило провеждането на подобна тактика. След навлизането на бековете, уточнява още Санто, един от нападателите на Валенсия увлича със себе си централните защитници, което открива допълнително свободно пространство в близост до вратарското поле на Реал.

Нуно Ешпирито Санто пое тима на Улвърхемптън през 2017 година, а през миналия сезон проведе изключително успешна кампания за "вълците", класирайки отбора на престижното седмо място във Висшата лига. Португалецът се прояви като отличен тактик, надигравайки най-големите колоси в Англия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички